Fine ting på en søndag / 2

♥ Barndomsfilmer

Har lett etter Valhall i flere år. Jeg elsket den filmen da jeg var liten. Var veldig opptatt av norrøn mytologi da jeg gikk i barnehagen. De pleide å lese historier for oss. Ble overlykkelig da jeg fant den på biblioteket. Trodde ikke at den fantes på dvd en gang. Måtte også skaffe meg Monsterbedriften etter å ha sett Monsteruniversitetet. Så da ble det kake og film med Birgit.
♥ Apple Blossom

Fikk først en sur beskjed om at denne ikke var å finne i Tromsø. Men etter en månede fant jeg den visst likevel. Den lukter fantastisk, liker lette dufter. Også superhandy størrelse på flasken.


♥ Water Brush

Slo til på Pandurosalg. Har hatt lyst på en lenge, men har ikke villet ta med råd til det. Selv om de ikke er så veldig dyre. Angrer absolutt ikke på kjøpet, elsker den. For meg ble resultatet mye bedre enn når jeg har brukt vanlig pensen.

 

♥ Rosa Vannkoker

Etter at den lille vannkokeren min takket for seg måtte jeg gå til innkjøp av en ny. Fant denne rosa til 99 kr. på Clas Ohlson. Så nå blir det ekstra koselig å lage seg den obligatorsike morgenkoppen med te.Del noen fine ting med meg ♥

2 kommentarer

Weronika Ellen Irena

01.10.2013 kl.21:48

haha, elsker vannkokern! Fin ting er at om under en uke er jeg med deg. Hurra <3

Gunvor

15.10.2013 kl.00:29

Kjære blogger! Vil du være med å teste vårt nye produkt? Alle som deltar får en gratis klokke som takk for innsatsen!

Skriv en ny kommentar

Radiobiler

22, Tromsø

En klønete student som elsker alt som er rosa, myke tepper, fine bøker og kopper fulle av te. I helgene liker jeg å dra frem symaskinen og skisseblokka. På denne bloggen deler jeg mine små og store prosjekter med dere. Forhåpentligvis blir noen litt inspirert. Hobby og boktips blir alltid satt pris på!

Kategorier

Arkiv

hits