Oktoberbøker

Tre av bøkene jeg leste i oktober. To av dem er pensum, men pytt det gjør vel ingenting. Jeg elsker som regel pensumbøkene mine.

 

 

 The curious incident of the dog in the night-time

 - Mark Haddon

Ja, det er en barnebok, men den har jo vært så populær så hvorfor ikke? betalte 15 kroner for den på loppemarked den siste dagen jeg var hjemme i begynnelsen av oktober. Leste nesten hele boka på flyet tilbake til Tromsø og de siste sidene på bussen dagen etter. Den var veldig lettlest og sjarmerende. Den handler om en 15 år gammel gutt med aspergers syndrom som forsøker å finne ut hvem som har drept nabohunden. Selve plottet er veldig forutsigbart, men det er ikke det som egentlig er interessant i boka. Veldig fin.

 

The sun also rises
- Ernest Hemingway

En helt grei bok. Egentlig var den akkurat som jeg forventet da jeg startet å lese den. Litt kjedelig, men greit. Hemingway er Hemingway.

 

Evig søndag
- Linnéa Myhre

Bestilte denne boka da den kom ut, men jeg fikk  med aldri til å lese den ferdig. Men denne månenden sto den på pensumlista så en kveld satt jeg med ned og leste den ferdig. Brukte ca. to timer på hele boka, så den er altså ikke så veldig lang. Likte den egentlig veldig godt. En av de beste leseopplevelsene så langt  høst, etter The Waves av Virginia Wolf.Hva har dere lest i oktober? :)

7 kommentarer

ingrid

01.11.2013 kl.20:32

"The slumber of christianity" og "Boneman's Daughters" av Ted Dekker, "Coraline" av Neil Gaiman og "Villdyret" av Tony Anthony. Jeg er også halvveis i en veldig bra bok av Jodi Picoult som heter "Picture Perfect" :)

Little Miss Sunshine

01.11.2013 kl.20:56

Har ikke hatt så mye tid som ellers til å lese på grunn av praksis og påfølgende utslitthet, men jeg leste vel både The Curious Incident of the Dog in the Nighttime, The Perks of Being a Wallflower og en god del av City of Bones, om jeg ikke husker feil (ukene har flytt litt over i hverandre).

Anja

02.11.2013 kl.00:16

Har lest "Dette er min gamle dager" av Tore Renberg, "Will Grayson, Will Grayson" av John Green and David Levithan, og "The great Gatsby". Vil si at alle tre var verdt min tid!

Radiobiler

02.11.2013 kl.13:18

Anja: Elsker Renberg, Green og Fitzgerald. Så det tror jeg på :D

Radiobiler

02.11.2013 kl.13:19

Little Miss Sunshine: Har lest alle^^ Veldig fine. Har heller ikke lest så mye i oktober av en eller annen grunn.

Weronika Ellen Irena

03.11.2013 kl.23:22

Jeg har begynt på en ny barnebok, haha. Men tror du jeg vil like Linnea Myrhe sin bok?

Radiobiler

03.11.2013 kl.23:31

Weronika Ellen Irena: Ja, kanskje :) Men det er ikke en roman-roman. Den var veldig bra.

Skriv en ny kommentar

Radiobiler

22, Tromsø

En klønete student som elsker alt som er rosa, myke tepper, fine bøker og kopper fulle av te. I helgene liker jeg å dra frem symaskinen og skisseblokka. På denne bloggen deler jeg mine små og store prosjekter med dere. Forhåpentligvis blir noen litt inspirert. Hobby og boktips blir alltid satt pris på!

Kategorier

Arkiv

hits