Megara

Tiden flyr fort om dagen. Føler jeg bare surrer rundt mellom jobb, lesing og macen uten egentlig å få noenting gjort. Her er uansett ukens bidrag til prosjektet mitt. For å være ærlig er jeg ganske stolt over å ha holdt ut i fem uker. Det hadde jeg ikke trodd. Ikke egentlig. Men ja. Har blitt skikkelig slått ut av aquarelledilla. Tror jeg smitta søstra mi også da hun var på besøk. I går brukte jeg også bursdagspenger på den største bunken med aquarelleark jeg noen gang har sett.

Her er forrige ukes som jeg ble så missfornøyd med. Men hele målet med dette var jo å bli flinkere. Har forresten et skikkelig fint hobbyprosjekt som jeg må sett av litt tid til en gang snart. Skulle hatt en time-turner. De har jo mange fine på etsy.

 Noen som har ideer til neste ukes video? :)

Nå skal jeg se på Hercules en gang til tror jeg (og jeg lurer på hvor tiden forsvinner..).

Megara (Hercules) - GIFMANIAhttps://31.media.tumblr.com/3eccbada8d76fdf5ba1eb09ebf711ae9/tumblr_mgkxl9XuSa1rhh7jyo1_500.gif

#aquarelle #disney #hercules #maling #hobby

4 kommentarer

Henrik

23.02.2014 kl.10:40

Så fint, flink du er!:) Du har en utrolig fin blogg, jeg startet selv å blogge igjen og jeg blir ubeskribvelig glad om du vil ta en titt innom bloggen min!<3:)

Cecilie T.

23.02.2014 kl.21:24

I loves it!! :D

Weronika Ellen Irena

24.02.2014 kl.21:13

<3
Wow! Den var kjempefin! :)

Skriv en ny kommentar

Radiobiler

22, Tromsø

En klønete student som elsker alt som er rosa, myke tepper, fine bøker og kopper fulle av te. I helgene liker jeg å dra frem symaskinen og skisseblokka. På denne bloggen deler jeg mine små og store prosjekter med dere. Forhåpentligvis blir noen litt inspirert. Hobby og boktips blir alltid satt pris på!

Kategorier

Arkiv

hits